Geplaatst juni 23, 2020

Doet u mee? We zoeken patiënten en zorgprofessionals met een mening.

Wij zien onszelf als een platform dat door patiënten ingezet mag en kan worden om aandacht te vragen voor serieuze onderwerpen. Dat kunnen kleine zaken zijn, of grotere vraagstukken. Dat kan privé zijn, of juist iets zijn dat de hele zorg aan gaat. Zijn er zaken die u graag besproken ziet?

Streetdoctor, laat uw ballonnetje op

Als patiëntenplatform is het erg belangrijk dat juist u gehoord wordt. Sinds 2012 zijn wij druk doende om onze plaats te veroveren binnen de zorg om zo een brug te kunnen maken tussen patiënten en zorgverleners en natuurlijk de politiek. Zij nemen immers de beslissingen die soms grote impact kunnen hebben op u, uw leven en toekomstige patiënten. Bent u iemand die af en toe wat tijd heeft om mee te doen aan een discussie? Kijk dan hier.

Wij zien onszelf als een platform dat door patiënten ingezet mag en kan worden om aandacht te vragen voor serieuze onderwerpen. Dat kunnen kleine zaken zijn, of grotere vraagstukken. Dat kan privé zijn, of juist iets zijn dat de hele zorg aan gaat. Zijn er zaken die u graag besproken ziet? Kijk dan hier.

Vooral patiënten, hun familie en omgeving, en zorgprofessionals willen wij bij elkaar brengen. Natuurlijk weten wij best wel wat dingen die zich afspelen op dit moment. Sommige zaken zijn nog niet openbaar of zijn soms zo "niche" -interessant voor een te kleine doelgroep- dat ze niet snel de aandacht krijgen die ze wel verdienen. Kent u een onderwerp dat onderbelicht is? Kijk dan hier.

Voor zorgprofessionals is het belangrijk dat zij niet gehinderd door beperkingen, kunnen praten over zaken waarvan zij menen dat die gezien moeten worden. Of zijn er manieren waarop de zorg verbeterd kan worden, maar u vindt geen gehoor? Wij willen juist u helpen, om als Streetdoctor te zorgen dat uw geluid naar buiten komt, mogelijk door ons als organisatie in te zetten zodat u zich veilig voelt. Herkent u dit? Kijk dan hier.

Wij vragen u daarom allemaal, denk even na. Onze waardering, mede namens andere (toekomstige) patiënten, is enorm als u een beetje tijd en energie vrij maakt om iedereen te helpen. Vul het formulier in en geef aan waar uw betrokkenheid ligt. Wij hebben nu zelf reeds onderwerpen die we graag besproken zien, maar de agenda zal uiteindelijk door u bepaald worden. Kijk dan hier. Dan laten wij u weten hoe we verder kunnen samen.

Vriendelijke groet

team Streetdoctor

Praat mee in onze patiënten groep of zorgprofessionals groep.
Klik hier

REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

Gerelateerd nieuws

Hart gezondheidsonderzoek 2020UITGELICHT

Hart gezondheidsonderzoek 2020

Het hart gezondheidsonderzoek 2020. Waarom is het belangrijk…

Lees meer
september 29, 2020
HARTKLEP WEEK. PATIËNT INTERVIEW: HESTERUITGELICHT

HARTKLEP WEEK. PATIËNT INTERVIEW: HESTER

Hartklep Week interview met Hester: Vraag bij de huisarts of…

Lees meer
september 19, 2020
De TAVI staat onder druk.UITGELICHT

De TAVI staat onder druk.

Sinds al bijna een jaar is er een proces gaande vanuit overh…

Lees meer
juli 28, 2020
×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy