Geplaatst mei 12, 2020

COVID-19 verklaring Global Heart Hub

mei 2020 Global Heart Hub

mei 2020 Global Heart Hub

De COVID-19 crisis die over de wereld raast heeft een enorme druk gelegd op de gezondheidszorgsystemen die voluit gaan in de strijd tegen de spreiding van het Corona virus terwijl ze ook zorg en behandeling geven om levens te redden. Het gevolg is dat gezondheidszorgsystemen over de hele wereld de manier waarop ze werken en hoe ze prioriteiten stellen moeten aanpassen, wat weer impact heeft op patiënten met alle soorten condities, waaronder ook hart- en vaatziekten.

Als de voorzitter van de Global Heart Hub, is mijn boodschap aan u, dat terwijl er onderbreking en vertraging is bij behandelingen, urgente behandeling voor hartklepziektes nog steeds doorgang moet vinden.

Veel van de indicatoren die suggereren dat een patiënt tijdige interventie behoeft zijn symptoom gedreven, dus is het cruciaal dat u de symptomen in de gaten houdt en elke verslechtering rapporteert aan een dokter of zorgprofessional. De leden van de Global Heart Hub hartklepziekte commissie hebben middelen om te hepen bij het traceren van symptomen en ik wil alle hartklep patiënten aanmoedigen om dit te gebruiken in deze periode.

Tijdens deze crisis hebben we een zorgwekkende trend gezien waarbij cardiovasculaire patiënten met ernstige ziektes ziekenhuizen mijden uit angst om COVID-19 op te lopen. Door geen urgente behandeling te krijgen, kunnen zij hun leven in gevaar brengen, terwijl ze beter geholpen zijn als ze alle voorzorgsmaatregelen nemen en zich melden bij in de goede handen van cardiochirugen en cardiologen. We verzoeken alle patiënten om hun symptomen goed bij te houden en elke verslechtering te rapporteren.

We zijn ons er bewust van dat dit een vervelende periode is voor patiënten wereldwijd en uw zorgen over een behandeling alleen verergerd worden door de zorgen over COVID-19 en isolatie van geliefden. Global Heart Hub is er om u te steunen door deze uitdagende tijd. Al onze leden geven een begrijpelijke agenda die informatie geeft, steunt en comfort biedt. De uitdaging is nooit vertoond, maar alles zal beter worden. Het bewustzijn, detectie, en behandeling van de ziekte vorderen snel, zodat we optimistich de toekomst tegemoet kunnen zien.

Het grondbeginsel van de Global Heart Hub is door partners, het delen van informatie en het zichtbaar maken van de patiënten we het beste resultaat voor patiënten wereldwijd kunnen bewerkstelligen. Heden nog meer dan ooit, roepen we onze supporters op om met ons mee te werken en geloofwaardige, accurate en voordelige informatie voor patiënten te delen. Als u een ex patiënt bent met enige zorgen, laat het ons dan weten, zodat we u kunnen steunen in deze uitdagende tijd.

Het is belangrijk dat we, samen, duidelijk maken dat terwijl de COVID-19 crisis voortsleept, hartklep patiënten over de hele wereld behandeling nodig hebben en zouden moeten krijgen. Momenteel zal de Global Heart Hub deze casus voordragen aan doktoren en gezondheidszorgsystemen dat hartklep patiënten behandeld moeten worden zonder dralen. Onze focus ligt nog steeds op het leveren van vroegtijdige interventie die patiënten zo snel mogelijk een goede kwaliteit van leven teruggeeft. Door dat te regelen, kunnen we het risico van virussen en infecties verlagen, u uw kwaliteit van leven teruggeven en ervoor zorgen dat we bijdragen in de wederopbouw van communities na de crisis.

Wil Woan

CEO van de Heart Valve Voice
Chair of the Heart Valve Disease Patient Council van de Global Heart Hub
Streetdoctor en Hiozan zijn onderdeel van Global Heart Hub

Praat mee in onze patiënten groep of zorgprofessionals groep.
Klik hier

REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy