Geplaatst mei 04, 2020

Ronald Koeman wordt gedotterd na fietstocht

Zondag 3 mei is Ronald Koeman met spoed naar het AMC in Amsterdam gebracht. Hij had een drukkende pijn op de borst, nadat hij terugkwam van een lange tocht op zijn racefiets

Zondag 3 mei is Ronald Koeman met spoed naar het AMC in Amsterdam gebracht. Hij had een drukkende pijn op de borst, nadat hij terugkwam van een lange tocht op zijn racefiets.

Nooit eerder was het hem opgevallen dat hij problemen had in zijn hartstreek. Hij is onmiddellijk geholpen door het plaatsen van twee stents. Deze veer-achtige objectjes moeten voorkomen dat je een hartinfarct krijgt. Ze worden in de ader geplaatst. We noemen het ook wel dotteren. Het blijkt dat zijn vader ook hartproblemen had vroeger.

Het is belangrijk om altijd goed naar je lichaam te luisteren. En bij twijfel, bel de dokter, of 112 als het erger is.

Wij wensen hem veel sterkte en een spoedig herstel.

Praat mee in onze patiƫnten groep of zorgprofessionals groep.
Klik hier

REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy