// Zorg algemeen

Zuurstof tekort

Ik heb eind November een ablatie ondergaan.Geen last meer van boezemfibreleren gehad en nu bezig met hartrevalidatie.
Ik heb nog steeds bijzonder weinig lucht en kwam pas binnen bij hartrevalidatie met een hartslag van 107.ik was van de parkeerplaats naar binnen gelopen,was niet op de fiets ofzo…ik geloof niet dat dit alleen een kwestie van conditie is maar wat kan het wel zijn?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • ik heb hetzelfde gehad in oktober 2014 en de hartslag was in december weer als vanouds. Conditie opbouw duurt inderdaad even maar komt ook weer goed dus hou vol en alles komt in orde.Groet,

    0
  • L D avatar
    Na een ablatie voor boezemfibrilleren kan de hartslag tijdelijk hoger zijn, en dat zakt in de loop van enkele maanden weer.Verder zal dit bij de volgende controle verder bekeken worden.In ieder geval fijn dat het ritme weer goed is en succes met het weer verbeteren van de conditie!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy