// Zorg algemeen

Zorgen om hart problemen

Geachte Mevrouw/Mijnheer

Ik ben een vrouw van 64 jaar. De laatste maanden transpireer ik ontzettend erg en geheel  spontaan. Ook heb ik meerdere keren per dag een gevoel dat mijn hart even stopt met slaan, en krijg vervolgens een benauwd gevoel, en gaan mijn oren suizen en ik word lichtelijk duizelig. Soms krijg ik het gevoel flauw te vallen, maar dat is niet gebeurd en deze aanval duurt niet langer dan een paar seconcden.

Nu ben ik in 2 jaar tijd ruim 15 kilo aangekomen en ben altijd al iemand geweest welke bij een geringe inspanning, erg transpireert. Maar nu is het extreem dat ik er zelfs opmerkingen over krijg in mijn omgeving omdat het zweet over mjn gezicht loopt.

Ik weet eerlijk gezegd niet of dit iets is waar ik mee naar de huisarts moet gaan. Ik ben wel eerder bij hem geweest, maar hij vond het een beetje lastig om mij het gehele hart onderzoek traject te laten doorlopen. Daarom stel ik eerst mijn vraag aan u. Ik hoor graag uw reactie.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo,Als ik uw verhaal lees. Is het raadzaam om naar de huisarts te gaan.Die kan beslissen of er vervolg onderzoeken plaats gaan vinden.Om de hartklachten te diagnostiseren, dus uit te zoeken, zijn er verschillende manieren. De huisarts kan u verwijzen. .

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy