// Zorg algemeen

Zeurende pijn schouder

Goedendag, 

Ik heb al ongeveer twee maanden zeurende pijn in linkerschouder die trekt naar hals en kaak. De ene dag is het erger dan de andere, soms duurt het heel de dag en soms een paar momenten. Ik heb ook wel gelezen dat pijn in schouder en hals, kaak, kan komen van het hart. Het is ook zeurderig en is niet afhankelijk van bewegingen. Eerder gaf ik ook al aan dat ik regelmatig pijn heb onder mijn linkerborst of net onder het borstbeen bij dat kuiltje. Soms bij inspanning, maar soms ook bij rust. Vaak sochtends als ik wakker wordt. Hoe reeel is het dat dit van het hart komt?

Alvast bedankt voor de reactie. 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • D d avatar
    Dank voor uw antwoord. Ga er zeker mee naar een arts. Dus als het zuurstoftekort is dan zou dat betekenen dat ik soms hele dagen van sochtends tot savonds zuurstoftekort is? Dat lijkt mij niet heel goed voor het hart. Ik heb overigens afgelopen zomer een ECG en holteronderzoek gehad ivm hartoverslagen.

    0
  • F S avatar
    Pijn in de schouder met uitstraling naar de hals en de kaak kan inderdaad een uiting van zuurstofgebrek van de hartspier zijn. Het typische patroon is dat het ontstaat bij inspanning en in rust weer zakt maar niet bij iedereen presenteren de klachten zich hetzelfde en het lijkt dan ook verstandig om hiermee naar een arts te gaan. Sterkte ermee

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy