// Zorg algemeen

zaagbladpalm

Ik gebruik sinds een half jaar Apixaban, bloedverdunner 2x daags 5mg. Dit vanwege boezemfibrilleren in combinatie met Atenolol 1x daags 25mg. Al wat langer gebruik ik zaagbladpalm omdat ik denk dat het me helpt met plassen, ik ben 65 jaar. Nu las ik dat zaagbladpalm in combi met Warfarine bloedingen kan vergereren. Geldt dit ook voor mijn bloedverdunner? En moet ik dus stoppen met zaagbladpalm?
Ik las het hier: http://www.anticancerfund.org/nl/therapies/zaagbladpalm
Bij het kopje : “Veilig”
Alvast hartelijk bedankt voor uw te nemen moeite.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik kende zaagbladpalm niet, maar heb het dus ook moeten opzoeken. Het is een kruidenmengsel, dat inderdaad bij prostaat-klachten wordt gebruikt. De werking is onbekend, evenals de actieve stoffen. Ook is er nooit onderzoek gedaan naar de bijwerkingen.Ik kan u er dus niets over zeggen. Ik las dat het alleen in apotheken wordt verkocht. Het lijkt mij dan ook dat u de apotheker, die het middel tenslotte verkoopt, aanspreekt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy