// Zorg algemeen

WPW- EFO

Na 8 jaar en meerdere holter onderzoeken, echo's etc.(stond onder controle vanwege een heel klein gaatje in mijn hart). Kreeg ik eindelijk een holter onderzoek van dit maal een week en was er wat te zien.  In mijn slaap is een enorm hoog ritme te zien geweest. Vermoeden op de gemaakte registraties is dat er een extra verbinding tussen boezem en hartkamer is waardoor een hartritmestoornis ontstaat(WPW?). Er is echter nog onvoldoende registratie om dit te bevestigen. Via de holter is een ritmestoornis gevonden, via de eerste hulp enkel een geleidingstoornis, 

geslikte medicijnen: Bisoprolol en metoprolol. Ik werd helemaal naar van de bijwerkingen, ben hier dus ook mee gestopt. Ook heb ik een tijd verapamil geslikt maar ik had het idee dat mijn klachten alleen maar erger werden. Toen er eindelijk een vermoeden was wat ik heb, moest ik hier mee stoppen.
Ik lees dat het zelfs gevaarlijk is de verapamil te slikken met WPW. Op dit moment slik ik niets.

Hoe nu verder? Helaas wilt mijn cardioloog niet een EFO uitvoeren, maar moet ik ten alle tijden een ambulance bellen voor betere lokalisering van mijn ritmestoornis. Daar is een EFO toch voor? dit zou voor mij zoveel sneller zijn aangezien ik zo weer jaren verder ben. Ook woon ik alleen en is door wegrakingen het erg lastig een ambulance te bellen.

Is het een logische stap te wachten met de EFO tot er meer opnames zijn?
Zo niet, in welk ziekenhuis wordt een EFO snel(ler) uitgevoerd?

,


&nb


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • A M avatar
    Ik begrijp dat u dit onbevredigend vindt. Ik denk dat u ook begrijpt dat het niet mogelijk is op grond van deze info tot een ander beleid te komen.Mijn advies is het nog eens goed met uw eigen cardioloog te bespreken, zodat u zich achter het gevoerde beleid kunt scharen. Lukt dit niet, dan is een tweede mening in een ander centrum te overwegen

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy