// Zorg algemeen

wortelkanaalbehandeling

Binnenkort moet ik een wortelkanaalbehandeling ondergaan. Nu gebruik ik digoxine 0,0625 eenmaal per dag. Nu begrijp ik dat de verdoving bij de tandarts niet aan te raden is omdat er adrenaline inzit maar ik zal er toch aan geholpen moeten worden. Deze verdoving is een lokale verdoving dus vraag mij af welke problemen ik zou kunnen verwachten ivm mijn digoxine gebruik. Volgens mijn eigen cardioloog is het geen probleem om dat het lokaal is maar de tandarts denkt daar toch anders over. Graag uw advies.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • T V avatar
    Wer ik naar de tandarts ga, en ik een behandeling moet ondergaan krijg ik een verdoving zonder adrenaline ;) die bestaan,dus gewoon om vragen

    0
  • P T avatar
    Ik ben het met uw cardioloog eens. Het betreft een lokale verdoving en u hoeft daarom geen problemen te verwachten. Ik hoop dat u gerustgesteld bent. Succes met de behandeling!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy