// Zorg algemeen

Word er gek van

Hallo ik heb echt hulp nodig ik word helemaal gek vanmezelf ik durf soms gewoon niet meer te gaan werken.

 

ik loop hier al 2 jaar mee rond de eerste paar weken had ik last van hartkloppingen en kleine steken ze hebben toen fotos gemaakt niks gevonden ze zeiden dat ik me eigen te druk maakte in dingen heb verschillende onderzoeken gehad 2x met een hart kastje (holter) en een fietstest en naar me hart kleppen geluisterd maar wel een hart ritme stoornis niet schadelijk voor de rest vonden ze niks maar al mijn symptonen komen overheen met angina pectoris niemand gelooft mij en ik word door geen enkele dokter serieus genomen sinds kort heb ik ook telkens een koud gevoel op me borst loop hier heel de dag mee rond en het worder ergers als ik mij in iets kleins al druk maak me borst voelt gewoon warm aan kun je je eigen echt zo gek maken dat je hier overal last van krijgt? ik ben al een paar x nog eens naar de dokter geweest en krijg al antwoord het is al onderzocht maar zien ze op een fietstest en een hartfilmpje ook of je angina pectoris hebt? 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Een fietstest is het onderzoek bij uitstek om te onderzoeken of er zuurstofgebrek is van de hartspier. Als de fietstest negatief was dan is er dus geen zuurstofgebrek. Angina pectoris is de naam die we hebben voor de drukkende pijn op de borst al dan niet uitstralend naar de arm, de kaken of tussen de schouderbladen die mensen voelen wer ze wel zuurstofgebrek van de hartspier hebben. Zoals je je klachten beschrijft klinkt het ook niet als angina pectoris. Je beschrijft ook dat je hartkloppingen hebt die op de holter (24 uurs ritmeregistratie) te zien zijn als een onschuldige ritmestoornis. Meest waarschijnlijk is dat je hart extra slagen maakt. Dit is een natuurlijk en onschuldig verschijnsel. Iedereen heeft deze extra slagen, maar sommige mensen voelen ze beter dan andere. Het probleem is dat als je ze voelt en er angstig van wordt je daar steeds meer aandacht aan gaat besteden en het daardoor ook steeds meer gaat voelen. Doordat je gespn raakt nemen de extra slagen alleen maar toe en kom je een beetje in een cirkeltje waarin je jezelf steeds verder de put in werkt. Probeer vertrouwen te hebben in het oordeel van je artsen en te accepteren dat die extra slagen bij jou horen. Lukt je dit niet alleen vraag dan hulp aan je huisarts. Sterkte

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy