// Zorg algemeen

werking ICD

Hallo,

Sinds 3 weken heb ik een ICD en ik weet eigenlijk niet goed wat ik moet voelen als het goed of niet goed gaat. Als ik het goed begrepen heb dan voert mijn ICD (medtronic) iedere nacht automatisch een zelftest uit. Wanneer een van de metingen geen goed resultaat oplevert geeft de ICD s'morgens een signaal af. Mijn vraag is nu wat meet/test de ICD nu precies. Geeft deze bijv. ook een foutmelding als een van de (twee) catheters los is gekomen van de hartwant? Bij voorbaat dankend voor uw antwoord.

Met vriendelijke groet,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • C H avatar
    Excuses voor de verlate reactie op uw vraag, hij is er tussendoor geschoten. Ik weet niet zeker of uw vraag nog actueel is, maar ik zal hem toch voor alle zekerheid beantwoorden.Afhankelijk van wat er ingesteld is op de zelftest kan de ICD oa de batterijstatus, de weerstand op de draden en de drempelwaarde voor stimulatie meten. Door middel van de weerstand en de drempelwaarde kan worden gecontroleerd of de draden nog intact (dus onbeschadigd) zijn en of deze goed contact maken met de hartwand.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy