// Zorg algemeen

werken in onregelmatige diensten en nachtdiensten kan dat?

Ik heb ruim 2 jaar geleden een hartinfarct gehad en alles gaat goed in deze.  Ik neem geen reguliere medicijnen en mijn jaarlijkse controle is ook goed.  Nu kan ik een andere/extra baan krijgen met onregelmatige diensten en nachtdiensten.  Iets in mij twijfelt of dit een goede zet is voor mijn gezondheid.  Heeft iemand een advies voor mij in deze zodat ik een weloverwogen beslissing kan nemen? 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • M C avatar
    Dank je wel . Ik ga het aanbod niet amen en rustig verder zoeken naar een vervanging of iets erbij. Ik heb de afgelopen periode inderdaad al gemerkt hoe belangrijk het is om mijn levensritme/agenda een beetje onder controle te hebben en houden. Zelfs met flexibel roosteren is de kans op elke week 2 aaneengesloten dagen vrij klein. Ik vond het wel fijn om de invloed van nachtdiensten bevestigd te krijgen want ja financiƫle zekerheid is natuurlijk ook een ding .

    0
  • M V avatar
    Onregelmatige diensten hebben een grote belasting op je wel zijn. Als je ze draait lukt dat vaak wel. Als je stopt met deze diensten dan merk je pas wat voor impact het op je lichaam heeft. En soms ook het draaien van nachtdiensten gooit je ritme helemaal om. Het schilt wel per persoon hoe makkelijk je hier mee om gaat.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy