// Zorg algemeen

Wat kan er volgens u beter?

Goededag,

Laat ik me even voorstellen. Ik ben een verpleegkundige werkzaam in een ziekenhuis. Ik wil voor het specialisme hart en vaatziekten een spel maken. Maar voordat ik daaraan ga beginnen wil ik weten waar de behoefte ligt. Denk dan niet aan een ganzenbord spel maar eerder virtueel reality game, dit omdat ik samen ga werken met een groep designers en game developers.

Ik dacht zelf aan een educatief spel waarbij je een beter begrip krijgt over een specifiek hartprobleem of vaatziekte. Of een beter begrip hoe een medicijn werkt op het betreffende orgaan om therapietrouwheid te verhogen. Maar aangezien er al wat youtube films zijn vraag ik me af of daar ook echt behoefte naar is.

Liever hoor ik van de specialisten die het probleem ervaren of zien waar nog winst te behalen valt in de zorg. Laat je stem horen.

Ik hoop snel van jullie te mogen horen. 

 

Zonnige groet,

Ilona

vriendelijke groet,

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    ,Dank voor het delen van dit interessante idee.Wat ik je zou adviseren is om patienten en familie-leden te bevragen. Het is veel belangrijker om te weten op welke manier zij hun kennis willen vergroten en of een spel daarvoor de oplossing is.Mijn persoonlijke mening is dat ik denk dat kinderen graag spelenderwijs leren, maar dat volwassenen dat toch anders doen, zeker als het over hun eigen aandoening gaat. Ik ben een leek en adviseer je dus ook om 'leer-deskundigen' te benaderen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy