// Zorg algemeen

Wat is dit?

Ik voel geregeld gekke dingetjes bij mijn hart. Soms lijkt het op een kriebel en soms op een steekje. De andere keer is net of ik tegen een overslag aan zit maar het niet doorzet. Het is heel moeilijk te omschrijven wat ik precies voel maar ik word er soms wat onrustig van. Ik heb AF (zonder achterliggende oorzaak) en als ik dat heb voel ik dat heel duidelijk. Is dit wat ik hierboven beschreef ook mijn hart of zit dat tussen mijn oren?Donderdag moet ik terug naar de cardioloog. Is het dan raadzaam om een holteronderzoek aan te vragen indien u verwacht dat bovenstaande bij het hart wegkomt?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • A M avatar
    Het is soms heel moeilijk om een klachtenpatroon te begrijpen zonder gelijktijdige registratie van het hartritme. Als u dergelijke klachten dagelijks hebt is een 24u registratie (holter) heel nuttig. Dat kan u ook helpen om met het onzekere gevoel om te gaan

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy