// Zorg algemeen

Wanner kom je in aanmerking voor een abalatie

Ik heb nu al 2 jaar last van AF maar niet in die mate dat het dagelijks is.

Met sotalol los ik het wel op maar voel me een zombie (al bij 40 mg).

Ik ben per definitie tegen medicijnen slikken (indien het niet nodig) en dus zou graag een abalatie ondergaan dan met sotalol en/of bloedverdunners door tegaan. In dien een abalatie aanslaat ben ik met een behoorlijke zekerheid van de AF af. Wat zijn de voorwaarde om in aanmerking te komen voor een abalatie of zijn die er niet en sta je op een wachtlijst.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F V avatar
    Bedankt voor de informatie.

    0
  • L D avatar
    Als het boezemfibrilleren klachten veroorzaakt en patiƫnt en cardioloog zijn het eens dan is een ablatie, zonder twijfel, de behandeling.Dit is niet mijn mening, maar volgens de internationale richtlijnen.Op dit moment is de succeskans na 1 ingreep 80%; de risico's zijn uitermate beperkt.Ik zie dat er soms nog wel eens wat laat wordt verwezen en dat is jammer, want boezemfibrilleren dat jaren bestaat is veel moeilijker te ableren.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy