// Zorg algemeen

Wachttijden dotterbehandeling

Na hartklachten in juli dit jaar en na diverse testen is op 1/9/2014 via een hartkatheterisatie geconstateerd dat 1 kransslagader voor 90% vernauwd is. Op 24/9 zou dotterbehandeling en stent geplaatst worden maar ik kreeg helaas 1 dag voor de opname bericht dat het niet door zou gaan i.v.m. het grote aantal patienten. Nu verplaatst naar 7/10, maar het kan zijn dat ik weer geannuleerd word.Ik slik op advies van cardioloog 2 bloedverdunners,3 bloeddrukverlagers en 1 cholesterolverlager.Mijn vraag is of het verantwoordelijk is bij mijn vernauwingspercentage zo lang op het dotteren te wachten of dat het zinvol is een ander ziekenhuis te benaderen via mijn zorgverzekeraar, bijv. het Scheeperziekenhuis, waar geen wachtlijst is. Van mijn cardioloog word ik niet veel wijzer.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • M V avatar
    Is alles goed gegaan? En hoe heeft u het ervaren? Groet .

    0
  • M V avatar
    Zoals u aangeeft in uw verhaal, zou u inprincipe kunnen wachten tot u aan de beurt bent voor uw dotterbehandeling. Waarbij ik u een paar adviezen wil geven. Mochten uw klachten verergeren van pijn op de borst of welke klachten u ervaarden waardoor bij u de onderzoeken zijn gestart. Dan is het raadzaam om contact te leggen met de poli/huisarts. Indien u acute klachten krijgt, dan via de ambulance zorgen dat u in het ziekenhuis komt. Niet zelf gaan rijden! De mogelijkheid die u benoemd om via de zorgverzekeraar te kijken of u sneller in een ander ziekenhuis terecht kan, is natuurlijk ook een optie. Succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy