// Zorg algemeen

vreemd gevoel na hard lachen

Goedenavond, ik heb al eerdere berichten geplaatst, oa over extrasystolen, maar dit bericht gaat over het volgende: wanneer ik hard moet lachen dan krijg ik daarna een vreemd gevoel in de borststreek. Het is geen druk of pijn maar meer een soort spanning die nog het meest lijkt op een buiten adem gevoel. Na een paar minuten zakt het weer.
Is er iemand die hier iets van herkent en mij er meer over kan vertellen? Ik maak me ongerust over mijn hart en vaten; ik heb een paar jaar geleden een stent gekregen na een licht hartinfarct.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • C W avatar
    Hartelijk dank voor uw reactie. Ik heb het niet alleen bij lachen, maar ook bij andere emoties, zoals huilen, boos zijn, agitatie in het algemeen. Lachen doe ik het meest, dus dat komt meer op de voorgrond! Maar het is wel een klacht van de laatste tijd. Zelf vermoed ik wel eens dat ik dan niet goed ademhaal. Het lijkt er ook op alsof ik 's-morgens wel eens buitenadem ben, bij simpele dingen zoals aankleden of douchen. Heb daar voor de rest van de dag dan geen last meer van. Ik slik 2x80mg Verapamil dagelijks tegen extrasystolen en lijd een vrij inactief leven vanwege reuma.

    0
  • P T avatar
    Ik snap dat u ongerust bent, aangezien u eerder een ingreep aan de kransslagaders van het hart heeft ondergaan. Maar de klachten die u nu beschrijft heb ik niet eerder vernomen van andere patiƫnten op de polikliniek. Ik heb er dan ook geen goede verklaring voor. Heeft u dergelijke klachten ook bij inspanning of andere emoties?

    0

Je moet Inloggen om te reageren