// Zorg algemeen

Vragen stellen op forum - reageren op recaties

Als ik een reactie krijg op mijn vraag en ik wil naar aanleiding daarvan een vervolgvraag of verdiepingsvraag stellen, wat is dan de meest handige manier om te doen? Een geheel nieuwe vraag stellen (met verwijzing naar de oorspronkelijke vraag) of een reactie geven op het antwoord bij die vraag? Dat laatste heb ik nu een paar keer gedaan, maar dat leverde geen nieuwe reactie op. Ik heb gezocht naar een 'handleiding' voor het gebruiik van dit forum, maar die heb ik helaas niet gevonden.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


17 REACTIES

 • J s avatar
  Goedenavond, Sinds twee jaar gebruik ik Amiodaron tegen de hartritmestoornissen. Dit heb ik voorgeschreven gekregen na twee mislukte ablaties. Ik gebruik 200 mg per dag en de cardioloog wil de dosering verminderen. Ik ben het hiermee zeker eens en vroeg of het dan verminderd kan worden naar 150 mg per dag. Zij vertelde mij dat dat niet kan omdat er geen tabletten van 150 mg bestaan Nou vroeg ik mij af of er mensen zijn die de ene dag 100 mg nemen en de volgende dag 200 mg. Mijn vraag is of dit kan ivm de Amiodaron spiegel en of dat een mogelijkheid zou kunnen zijn. Als ik de dosering naar 100 mg verlaag denk ik dat de ritmestoornissen er namelijk weer doorheen breken.Met vriendelijker groet,

  0
 • m t avatar
  mensen van hartvolgers, ik had 20 aug een vervolgvraag gesteld aan helaas nog niet beantwoord, dus wil ik hem graag nog een keer stellen. wie weet is er iemand due het antwoord weet, wat betekend het bij de RCA, de ostiale intermediaire laesie?kunnen daar mijn klachten van komen ( oa erge vermoeidheid, kortademig, pijn op de borst)alvast mijn dank !

  0
 • R v avatar
  Wat kun je het doen als een vraag na enige tijd nog niet beantwoord is? Zo is een vraag mij van 24 uari over voeding helaas nog niet beantwoord. Hoe weet ik of ik gewoon nog geduld moeten hebben, of dat de vraag over het het hoofd is gezien? Dezelfde vraag weer opnieuw stellen lijkt mij dan niet zo handig.

  0
 • H H avatar
  Het spijt ons dat uw vraag nog niet beantwoord is, uw vrij specifieke vraag over voeding is doorgezet naar een van onze specialisten, wij gaan eraan werken dat u zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie ontvangt.

  0
 • R v avatar
  Voor de zekerheid heb ik mijn nog niet beantwoorde voedingsvraag van 24 uari ook maar weer opnieuw ingediend op 9 februari, in de hoop dat deze weer onder de aandacht komt. Helaas heb ik nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Hopelijk komt deze reactie alsnog.

  0
 • Geachte cardiologen,Ik heb de Nebivolol 5 MG. per dag in enkele weken afgebouwd. Sinds 10 dagen gestopt na bijna 50 jaar gebruik van b├Ętablokkers. Gestart met Tambocor 100mg.retard. Tijdens het afbouwen van de Nebivolol en na het stoppen heb ik in rust een hartslag van tegen de 100, mijn bloeddruk piekt omhoog terwijl ik voor het stoppen een mooi lage bloeddruk had en voel ik me zeer onrustig. Word er zelfs wakker van. Zijn dit ontwenningsverschijnselen en hoelang duurt zoiets? Is het zo heftig omdat ik ze zolang heb ingenomen? Ik ben een vrouw van 71 jaar. Dank U vriendelijk.

  0
 • F S avatar
  , eerst even een tip om dit soort vragen in het vervolg als een nieuwe vraag in te dienen ipv als vervolg bericht op een ouder item. Dit maakt het voor ons makkelijker om de vraag op te merken.t.a.v. je klachten lijkt het er op dat je lichaam erg goed merkt dat de nebivolol gestopt is. Normaal werd je bloeddruk en je hartslag gecontroleerd door deze betablocker. Het is dus heel goed mogelijk dat je klachten het gevolg zijn van het stoppen van dit medicijn. Als je je hier slecht bij voelt dan is het verstandig om even overleg te hebben met jke cardioloog

  0
 • m t avatar
  hr , betreft: Kransslagader.de klachten die ik in mijn vorige vraag beschreef kunnen die dan door die RCA komen ?

  0
 • m t avatar
  mensen van hartvolgers, ik had 20 aug een vervolgvraag gesteld aan helaas nog niet beantwoord, dus wil ik hem graag nog een keer stellen. wie weet is er iemand due het antwoord weet, wat betekend het bij de RCA, de ostiale intermediaire laesie?kunnen daar mijn klachten van komen ( oa erge vermoeidheid, kortademig, pijn op de borst)alvast mijn dank !

  0
 • H V avatar
  goedemiddag ik gebruik niet meer amlodipine kreeg rara bijwerkingen onderandere wazig zien kan dat en hoe lang hou je er last van als je gestopt bent

  0
 • E J avatar
  GoedendagGraag uw second opinion:In verband met een borderline reporalisatie te zien op een ecg gemaakt bij en beoordeeld door een cardioloog moet ik voor een dobutamine frequentie echo de zgn. stress echo. Een gewone echo van het hart liet geen afwijkingen zien.Klachten: moe, naar gevoel op de borst met soms uitstraling, onregelmatige hartslag dwz frequente PVC's, af en toe licht kortademig maar niet altijd.Ik heb geen verhoogd cardiovasculair profiel.Omdat zo'n stress echo mij niet heel prettig lijkt en ook niet helemaal risico/complicatie vrij is zou ik graag van u willen weten of u in mijn geschetste situatie aanleiding ziet voor zo'n vervolgonderzoek?

  0
 • E J avatar
  Sorry mijn zojuist geposte vraag hierboven is op de verkeerde plek terecht gekomen maar kan m niet verwijderen. Ik zal m opnieuw op de juiste plek stellen.

  0
 • H V avatar
  Hoi ik zit met een vraag...als ik s'nachts moet hoesten gaat mijn hart heel erg overslaan. Hoe komt dit vind het namelijk heel beangstigend. Heb alle hartonderzoeken gehad en alles was goed. Maar ben nu heel bang.

  0
 • A C avatar
  Mijn vader heeft een aneurysma in de buik, waar hij niet aan behandeld zal worden aangezien hij terminaal kankerpati├źnt is.Nou vraagt mijn moeder zich af of ze nog seks mogen hebben... misschien een hele directe vraag maar ik kan hier niks vinden over op het net... Wel als een persoon geopereerd is maar niet wer een persoon niet geholpen kan worden.Enige leefregels die hij mee heeft gekregen is dat hij zich rustig moet houden, geen zware dingen meer mag tillen enz, de standaard leefregels.Mijn vader is ondanks zijn ziekte nog een gezonde man met gevoel, maar dit gaan ze beide uit de weg omdat ze bang zijn dat door de opwinding de aneurysma kan knappen...Ik vind dit zo jammer, want gun ze samen nog een paar liefde volle mnden samen.Wie kan mij hier een duidelijk antwoord op geven.

  0
 • W V avatar
  Hallo,Ik heb een S-ICD nu 1'5 jaar laatste controle in december alles goed.Nou is mijn vraag mag ik vliegen ?Binnen Europa.En moet ik ergens rekening mee houden.Graag hoor ik van iemand.De groetjes en bedankt

  0
 • H V avatar
  Hallo, ik gebruik al meer dan 15 jaar statines (cholesterol 9). Nu heb ik afgelopen jaar een dubbele longembolie gehad en zoek op internet veel info. Ik las o.a. dat statines de bloedsomloop kan beperken. Ik denk er over om met statines te stoppen. Ik gebruik nu ook bloeddrukverlagers en bloedverdunners. Wordt een beetje te gek denk ik.

  0
 • H H avatar
  ,Hoewel wIj proberen de vervolgvragen in de discussies op te pakken en te beantwoorden adviseer ik toch om deze als nieuwe vragen aan ons te stellen, zodat wij op de kortst mogelijke termijn kunnen reageren. Goede suggestie om een soort handleiding op te nemen, alle suggesties zijn welkom om dit platform zo goed mogelijk te laten functioneren. Succes.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy