// Zorg algemeen

vragen over PACS

Beste ,

ondanks uw laatste uitgebreide info wil ik u toch een paar vragen stellen. Dat komt ws doordat het nu bijna 14 dagen later is, het eea is bezonken en ook heeft plaats gehad.

Weet u waardoor PAC's worden veroorzaakt? Hiermee bedoel ik ten gevolge waarvan er een extra overslag plaatsvindt? Hier moet toch iets aan vooraf gaan?

En hoe komt het dat ik de ene keer bij het tellen van mijn hartslag een overslag voel die alleen te constateren is door het tellen van mijn hartslag en de andere keer dat ik weet dat ik een overslag heb doordat het zichzelf aankondigt als zijnde oa een zwaar gevoel in mijn hartstreek, kloppen van mijn halsslagader? Het ene is nl zo verschillend van het ander.

Ten laatste wil ik u vragen hoe lang zo`n onregelmatigheid gemiddeld kan duren in de vorm zoals ik als laatste beschrijf en wanneer men het een aanval noemt? Ik vind dit belangrijk omdat ik niet goed weet wanneer ik een Verapamil moet nemen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie en vriendelijke groet,

14:53 31/03/2019


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    U stelt terecht vragen, waarbij ik ze allemaal kan beantwoorden met "ik weet het niet". Sommige mensen hebben 100 overslagen en hebben er veel last van.Ik ga zo iemand ableren die er 44.000 per dag heeft maar er niets van voelt.Onthoud dat het alleen gaat om uw klachten. Als u ze niet voelt en het aantal beperkt blijft (

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy