// Zorg algemeen

vragen over harde hartslag

beste de laaste tijd heb ik als ik in mijn zetel zit last van harde hartslag soms stopt na tijdje wel de ecg was goed bij spoed afgelopen avend , maar ik zit wel met versnellingen bijvoorbeeld van 80 naar 100 , heb een voleddige rechterbundeltakblok en linkerasblok ofzo

mijn vraag is nu op jonge leeftijd kunnen er dan gevaarlijke ritmestoornissen komen ?
als ze dat niet zien op ecg een kennis van me heeft efo laten doen om laten op te wekken maar ze vonden nieks en die zen hart slaat nu soms op hol tot 200 mijn vraag is als ze nu zon efo doen zijn gevaarlijke ritmestoornissen dan uitgesloten ?

met vriendlijke groeten

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • A M avatar
    Als ik uw vraag goed begrijp gaat het erom of u een risico loot op snelle ritmestoornissen, gegeven het feit dat u een rechter bunfeltakok en een linker hemiblok hebt. U bent kennelijk ongerust vanwege uw kennis mer echte ritmestoornissen. Bij een afwijking als zichtbaar op uw ecg is een echocardiogram cruciaal om erachter te komen of uw hart anatomisch normaal is. Als dat zo is, dan is er geen verhoogde kans op ritmestoornissen. Omdat het toch een abnormaal beeld is, zal de cardioloog u toch jaarlijks terug willen zien. Een EFO kan helpen het mechanisme van ritmestoornissen te ontrafelen, maar wordt tegenwoordig zelden gedaan als test om te bepalen of ze er wel zijn. Daarvoor is de test niet betrouwbaar genoeg.

    0

Je moet Inloggen om te reageren