// Zorg algemeen

Vraag uitslag mri

Het duurt nog een tijd tot afspraak met de cardioloog,maar ik wil graag weten of ik ergens rekening mee moet houden en voor vragen die ik dan kan stellenKwantitatieve analyse:Tapse 27 mm. Linkeratrium 54/38 mm. Rechteratrium 58/43 mm.LVEDD 53 mm. EDV 164 ml, geïndexeerd 82 ml/m2 . ESV 78 ml, geïndexeerd 39 ml/m2. Slagvolume 87, geïndexeerd 43 ml/m2.Linkerventrikelejectiefractie 53%.Peak flow aortaklep 106 cm/sec. Voorwaartsvolume 82 ml. Terugstromend volume nihil.Linkerventrikel:Normotrofe,  LV met redelijk tot goede functie. Geen evidente regionale wanbewegings stoornissen.Er is geen pathologische aankleuring.Er is geen evident kleplijden.Er is subtiele bi-atriale dilatatie.Rechterkamer normale dimentie en functie.Extra cardiale pathologie:Er is enige adipositas, verder niet.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • I I avatar
    Ik heb op dit moment geen hoge bloeddruk, of ik deze wel heb gehad weet ik niet. Ik ben 35 jaar

    0
  • P T avatar
    Enkel een beschrijving van een onderzoek is over het algemeen onvoldoende om een diagnose te stellen.Belangrijkste vraag is (behoudens dat er geen grote afwijkingen in de uitslag te lezen zijn en dat is natuurlijk al fijn): waarom is de pompfunctie van de linker kamer redelijk tot goed (en niet compleet goed)? waarom is er bi-atriale dilatatie (lichte vergroting van de voorkamers)?Heeft u soms hoge bloeddruk of hoge bloeddruk gehad?

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy