// Zorg algemeen

Vraag ontvangen per mail

Hoi,

Ik heb per mail de volgende vraag ontvangen. Kunnen jullie hier een forumonderwerp van maken?
Alvast bedankt.

Geachte Cardiologen,

Ik heb vorig jaar april 2014, een pacemaker gekregen en vanaf dat moment tot nu toe, erg veel pijn.
Op de foto’s is duidelijk te zien dat de pacemaker is gaan lopen, komt dit vaker voor en hoe ga ik hiermee om, en wat kan de cardioloog hier nog aan doen.

In afwachting op uw reactie verblijf ik.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

  • L 6 avatar
    P.s ik bedoel onder de borstspier.

    0
  • L 6 avatar
    1, 5 Jaar na de implantatie van mijn ICD maakte ik een schuiver in bad met als gevolg dat mijn ICD verschoof. Ik bleef pijn houden bij de minste aanraking. Uiteindelijk is de ICD opnieuw geïmplanteerd, deze keer onder het borstbeen, dus dieper. Vanaf dat moment heb ik geen klachten meer gehad.

    0
  • M V avatar
    Hallo, het komt vaker voor dat een pacemaker wat "loopt" in het lichaam. Dit zou niet mogen en het is ook niet zonder risico's. De draden/ leads worden op de juiste lengte verbonden voor de wond gesloten wordt. De cardioloog kan de draden en de pacemaker herpositioneren en evt de pacemaker met een hechting vast leggen. Zeker als u er zoveel last van heeft. Het heeft niet de voorkeur om een wond te maken, omdat je altijd de kans op infectie hebt. Succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy