// Zorg algemeen

Voelt niet goed die overslagen

Beste dr. 

Heb nu al weken enorme extra systolen en wordt er een beetje gek van. Ben ook een hypochonder en ben hiervoor in behandeling. Gebruik nu Verapamil 120 Mg, 2x daags Pradaxa 110 mg en Citolapram 20 Mg. Vandaag weer een ecg laten maken omdat de arts de Citalopram wil ophogen. Ecg was goed en de qt tijd normaal. Maak mij zorgen over die overslagen en denk dat Citalopram deze erger maken. Vertel steeds bij het maken van de ecg dat ik zoveel overslagen heb.   Vaak om de paar slagen weer een overslag. Ze worden helaas steeds niet gezien tijdens de ecg. Wat zou u mij adviseren en wanneer aan de bel trekken?

 

dank voor uw reactie


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik vind uw vraag moeilijk te beantwoorden. In uw geval zijn overslagen ongevaarlijk, en het lijkt alsof er niet veel aan te doen is. Vraag is daarom of u uberhaupt aan de bel akn trekken, om daarmee een oplossing voor uw probleem te bereiken.Als u veel overslagen heeft, bijv meer dan 7000 per 24 uur, dan kunnen wij met een catheter-ablatie de plek vinden waar de overslagen vandaan komen en deze uitschakelen. Als er nog nooit een Holter is gemaakt, dan kunt u dat doen, om daarmee vast te stellen hoeveel u er heeft.Op deze website staan veel ervaringen over hartoverslagen. Mogelijk is dat voor u van waarde.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy