// Zorg algemeen

Verstopte kranslagaders bij hart.

een openhart operatie ondergaan met 6 bypasses. In nov 2015

een hartkatherisatie via de pols ondergaan via de pols is totaal mislukt, toen maar via de lies en dat lukte wel.Met als resultaan kon niet meer gedotterd en ook niet geopereed worden.Ook het plaatselijke ziekenhuis, als ook een hart team Nieuwegein kwam tot de zelfde conclusie Ben toen naar Engeland vertrokken voor second opinie bij Dr Kabir in Harefield conclusie opereren wel mogelijk maar zeer gecomplizeerd met hoog risico. Denk niet dat ik dat aan kan.

Nu nieuwe medicijn er bij mono-cedocard retard 50 mg buiten wat ik allemaal al slik Dit medicijn werkt wel goed wat meer conditie en houd de bloeddruk laag en hart slaat minder snel.Wel de eerste 3 weken koude voeten en handen maar dat is nu over. De arts in Engeland schreef mij 2 nieuwe medicijnen voor Nicdrandil 10 mg en Ranolazine bd 375 mg bd. Maar mijn cardioloog zij doe maar niet hou je maar vast aan mono-cedocard dat kunnen we nog 2 x verhogen de dosis.Eigenlijk ben ik uit behandeld leef op medicatie het is niet anders, wil nog van alles maar kan niet veel meer. Iemand wel is gehoord van Dr Atsma uit Leiden die werkt met stamceltherapie weet iemand hier iets over??

graag reachtie als u denkt mij te kunnen helpen. Heeft iemand wel is ginkgo met magnesium gebruikt voor doorbloeding van haar vaten,alleen oppassen met bloed-

verdunners ivm bloedingen het is wel  homophatie..


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • J D avatar
  Joop, ik ben en weet meer over je vraag tav stamceltherapie. Ik ben diverse malen gedotterd en heb diverse stent gekregen. Een bypass was bij mij niet mogelijk. In 2013 ben ik door mijn behandelende cardioloog In Hoogeveen doorverwezen naar dr Atsma in het LUMC omdat ik ondertussen een no option patiënt was geworden maw geen verdere opties. Na diverse onderzoeken werd ik toegelaten tot het programma. Eind 2013 heb ik de eerste stamceltransplantatie ondergaan in het LUMC. Een half jaar later begon ik resultaat te boeken ik hoefde minder vaak het bekende spraytje te gebruiken. Sinds vorig jaar zit de desbetreffende kransslagader(CX) helemaal dicht. Eind vorig jaar kreeg ik weer meer klachten van benauwdheid en pijn op de borst. Begin dit jaar de diverse onderzoeken weer ondergaan. Ik heb vorige week woensdag (3 augustus 2016) de tweede stamceltransplantatie ondergaan. Hierbij bleek dat er een verbetering van de doorbloedding was opgetreden in het stukje hartspier dat de vorige keer was behandeld. Ik ben positief dus. Dr Atsma en zijn team In Leiden richten zich op mensen die last hebben van angina pectoris of te wel zuurstof tekort in de hartspier. Ik zou zeggen neem contact op met Dr Atsma in het LUMC.Groet

  0
 • W F avatar
  Ik zou als ik u was eens vragen of ze uw dossier naar dhr. Yilmaz, werkzaam in het Jessa ziekenhuis in Hasselt Belgie willen sturen, daar zijn ze een stuk verder met bypass operaties, zij doen de meeste als het kan minder invasief en dat brengt toch minder risico met zich mee en is in elk geval minder belastend voor u. Het kan in elk geval geen kwaad dat zij er eens naar kijken en wie weet hebben zij wel een oplossing voor u. Ik ben er in uari dit jaar geholpen, 4 voudige bypass en het viel enorm mee, binnen een week thuis, nauwelijks tot geen pijn en zeer kundig gedaan.

  0
 • L D avatar
  Stamceltherapie is al jaren in een experimenteel stadium en is dat nog steeds. Er is geen bewijs dat het bij mensen zinvol is. Bovendien, er wordt alleen geëxperimenteerd voor de behandeling van littekens in het hart na een hartinfarct; het doel is om die weer om te vormen naar kloppend hartweefsel zodat hartfalen behandeld kan worden. Als het al toepasbaar bij mensen zou zijn, dan zeker niet voor het verbeteren van de doorbloeding.Ik geef u nog een andere vorm van behandeling ter overweging waarmee we in het Catharina Ziekenhuis toch inmiddels veel mensen in uw situatie hebben kunnen helpen. Deze behandeling heet neurostimulatie. Als de doorbloeding niet meer te behandelen is met operatie, of Dotteren of medicijnen, dan kan deze techniek bij sommige mensen de pijnklachten verminderen of wegnemen. Een apparaatje wordt geimplanteerd dat de pijnzenuwen beïnvloedt. Bespreek dit eens met uw cardioloog.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy