// Zorg algemeen

Verschillende Ablatie

Kunt u mij vertellen wanneer er gekozen wordt om ablatie te doen doormiddel van warmte voor het branden van de cirkeltjes, danwel het gebruik.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Met het gebruik van stikstof bedoelt u waarschijnlijk bevriezen, oftewel cryo.Cryo-techniek wordt op grote schaal gebruikt voor de behandeling van boezemfibrilleren. We gebruiken dan een ballonnetje, dat relatief makkelijk en snel gebruikt kan worden voor het maken van de 'cirkeltjes' rond de inmonding van de longaderen. Een oudere techniek is met "warmte". Ook daarvoor bestaan catheters om min of meer in 1 keer een cirkeltje te maken.Beide technieken werken goed; de uitkomsten worden ook bepaald door de ervaring van de behandelaars.De keuze voor de techniek is vooral door de voorkeur van de behandelaar, en dus de techniek waar hij of zij de meeste ervaring mee heeft.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy