// Zorg algemeen

Verplaatste pacemaker

Geachte,

ik heb nu sinds 3 weken een pacemaker links onde de borstspier geplaatst en ik heb sinds de operatie erg veel pijn onde mijn linkeroksel en bovenarm. Zowel mijn huisarts als ikzelf dachten dat een groot hematoom was. Blijkt na telefonisch consult met cardioloog de pacemaker te zijn die onder de oksel is geschoven. Ze was hier al bang. Dus dit moet nog weer opnieuw. Onder de huid is niet mogelijk bij mij omdat ik veel te dun ben.

vraag: binnen hoeveel tijd moet zoiets opnieuw geplaatst worden ?

vraag: welk risico lopen de 2 pacemakerdraden? 

Vraag : waar moet ie dan wel geplaatst worden.

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    In het algemeen lopen de pacemaker draden geen risico bij verplaatsing van de pacemaker. Bovendien, kan het opnieuw geopereerd worden, waarbij ik vermoed dat de pacemaker vastgehecht moet worden onder de spier. De pacemaker heeft een speciaal oogje, waardoor een hechting aangelegd kan worden. Mogelijk is dat de eerste keer niet gebruikt. Het is overigens geen regel om de pacemaker vast te hechten, want soms kan het ook beter zijn dat de pacemaker iets kan bewegen om zijn plek te vinden. Bij u zal het vasthechten wellicht wel noodzakelijk zijn.Wr dat het kan wordt door heel veel bepaald. Ik zou zo zeggen dat het vanaf nu wel zou moeten kunnen.Erg vervelend dat het opnieuw moet gebeuren.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy