// Zorg algemeen

Vermoeid

sinds januari ben ik ontzettend moe bij het bloedprikken waren de waarden erg hoog, ener was een infectie maar niet wetend waar of welke. Na enkele weken waren de bloedwaarden weer normaal van 23 naar 9. De vermoeidheid die bleef. Longarts geweest niets kunnen  vinden naar de cardioloog alle onderzoeken gehad ook met radioactieve vloeistof daar is aan uit gekomen dat er een kleine lek zit in de hartklep, maar het is waar ik mij geen zorgen over kan maken.

maar de vermoeidheid is niet weg wel iets minder bij inspanning zoals traplopen was ophangen iets zwaars dragen een eind lopen dat is heel vermoeiend. Moet dan even rusten en dan kan ik weer verder.

de hartslag is dan hoog over de honderd de bloeddruk is normaal daar slik ik een tabletje voor.

de saturatie schommelt tussen de 95 en 98

is hier iemand mee bekend.

wie heeft er nog een advies wat ik nog kan doen 

ben heel veel in beweging en werk ook nog steeds fietsen elke dag

 

dank u


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Vermoeidheid is een vervelende en moeilijke klacht want het kan zo ontzettend veel verschillende oorzaken hebben.Het is fijn dat er geen belangrijke afwijkingen aan het hart zijn gevonden. Dat een hartslag omhoog gaat bij een inspanning is normaal.Het is goed van je dat je flink blijft bewegen. Hopelijk is er sprake van een fors conditieverlies na de doorgemaakte infectie en door te blijven bewegen bouw je dat weer op. Sterkte

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy