// Zorg algemeen

verkalking na Port a Cath

Mijn dochter haar PAC is in juni 2016 verwijderd. In juni 2017 zagen ze een plekje in haar hart. terugkijkend op vorige scans is dit plekje ontstaan tijdens het gebruik van de PAC. Het is in de tijd ook groter geworden. Het zit aan het uiteinde waar de PAC zat net boven een klep. De cardioloog die haar onderzocht heeft, geeft aan dit nooit eerder gezien te hebben, maar ziet ook geen noodzaak om er verder iets aan te doen. Hij denkt dat het een verkalking is van een bloeddruppel of propje. Onderzoek heeft uitgewezen dat het hart goed werkt, kleppen sluiten goed en het hart knijpt goed samen. Wat het voor ons lastig maakt is dat ze het nog nooit eerder bij een ander gezien hebben, dus het niet goed weten en toch zeggen je hoeft niet terug te komen.

 Mijn vraag is; moeten we dit verder laten onderzoeken?

Met vriendelijke groet,

.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    mevrouw / , Hoewel ik begrijp dat u dit zich afvraagt, kan ik uw vraag o.g.v. de gegevens die u beschrijft niet beantwoorden. Daarvoor zou ik de beelden moeten zien. Wellicht kan uw cardioloog wer u hem/haar vraagt of het niet nodig is dat dit gecontroleerd wordt u een afdoende antwoord geven. Anders kunt u eens met de huisarts van uw dochter overleggen of het verstandig is een second opinion te vragen o.g.v. de gegevens die de cardioloog in zijn/haar rapport aan de huisarts vermeldt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy