// Zorg algemeen

Verandering medicijn

Geachte heer , mevrouw , 

ik heb FH, heb bijna 5 jaar geleden 4 bypasses gehad, gaat allemaal perfect, maar mijn vraag is, ik slik al  die tijd al Crestor 40 en ezetrol, omdat mij  ldl niet genoeg naar beneden ging, zit nu op 2.2, .

Nu kreeg ik van de apotheek geen crestor 40 meer , maar en ander merk rosuvatatine, omdat Crestor te duur is.

Ik heb toe via de internist Crestor gehad, die daarvoor zo een formulier kad meegegeven voor de apotheek, zodat de verzekering toestemming zou geven, maar nu trekt deze apotheek het dus in en geeft een vervangend middel, is dit verstandig? of moet ik met mijn cholesterol waarde Crestor 40 blijven slikken, maak mij hier wel wat zorgen over.

Ik hoor graag van u, over wat het beste zou zijn.

Met vriedelujke groet,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    . De werkzame stof van Creator 40 is hetzelfde als rosucastatine 40 Mg. Wat anders kan zijn zijn de hulpstoffen. Voor het verlagen van je ldl maakt het dus in principe geen verschil. heel soms is het zo dat iemand gevoeliger is voor de hulpstoffen in het enen middel dan in bet andere en dit kan een reden zijn voor een arts om specifiek een bepaald merk aan te vragen. Ik zou zeggen probeer het gewoon en als je het goed verdraagd dan is er niet op tegen om een goedkopere rosuvastatine variant te gebruiken. Succes ermee

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy