// Zorg algemeen

vage klaclhten

wellicht zit ik niet op de goede plek en is dit alleen en plek voor mensen die het aan hun hart hebben. maar ik probeer het toch. ik heb de laatste maanden telkens last van mijn borst, soort krampen, lange tijd ook last van de bovenmaag gehad, maar dit heb ik al n maand niet meer, last van mijn linker arm (niet echt krampen maar een onbestemd gevoel) en ook regelmatig hoofdpijn en een raar gevoel aan de linkerkant van mijn borst. uiteraard ben ik met deze klachten ook naar de hjuisarts geweest. en zeker omdat het in de familie voorkomt heeft hij me door verwezen naar het ziekenhuis. naar de pijn op de borst poli. daar is een ecg gemaakt, is er bloed onderzocht, heeft de cardioloog me onderzocht en heb ik een fiets test gedaan. hier kwam verder niets slechts uit. maar toch blijf ik last houden van deze klachen en ervaar ik dit als zeer onaangenaam. ook soms last van mijn rug. maar niet tussen de schouderbladen. maar ongeveer in het midden van mijn rug. komt of komen dit soort klachten jullie bekend voor en is het zinvol om nog een keer terug te gaan naar de arts of het ziekenhuis? vriendelijke groeten geluksvogel.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • c h avatar
    dank u wel voor uw antwoord. ik zal zeker een afspraak maken met mijn huisarts. wellicht is het mogelijk toch nog een echo of scan of iets dergelijks van het hart te maken. zodat er meer duidelijk wordt. het zit me niet lekker. dus ik laat het er niet bij zitten.

    0
  • H P avatar
    Uw klachten behoeven de aandacht van een arts. Zoals u ze vertelt zitten er inderdaad kenmerkende aspecten van klachten die passen bij een hartaandoening aan, maar ook minder typische aspecten. Uw cardioloog heeft uitgesloten dat de klacht van het hart afkomstig is, schrijft u. Als u dan toch klachten houdt, moet u terug gaan naar uw huisarts en met hem/haar overleggen wat de weg is om de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Ook bovenbuiksproblemen zouden een oorzaak kunnen zijn.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy