// Zorg algemeen

update ablatie na een jaar!

Beste Hart Volgers,

Vandaag 17 mei 2018 is het precies 1 jaar geleden dat er bij mij een forse ablatie is uitgevoerd in het Catharina ziekenhuis door Drs.Ouss.{kundige,fijne cardioloog}

In maart 2017 heeft dezelfde cardioloog eerst een elektrofysiologisch onderzoek gedaan om de oorzaak van mijn veelvuldige boezemtachycardie op te sporen maar na 1.5 uur is men daarmee gestopt omdat de "elektrische stoorprikkels" op moeilijk te bereiken plaatsen zaten.

Eerst werd gedacht dat mij WPW ablatie uit 1990 voor de problemen zorgde,maar dat was niet het geval.

Die Woensdagmorgen 17 mei 2017 heeft het team m.b.v 3D technieken getracht de oorzaak van de ritmeproblemen op te lossen.Het team{alle lof} is daar 5 uur meebezig geweest,maar door het frequent optreden van boezemfibrilleren werd het ableren bemoeilijkt.{3 maal Cardioversie gehad tijdens de behandeling}.

Gezien de problemen tijdens de ablatie ben ik een nacht daar gebleven en mocht ik de volgende ochtend naar huis, met medicatie, en de mededeling dat het resultaat van deze ingreep moest worden afgewacht.

Het heeft mij daarna maanden gekost om na mijn  ablatie de juist medicatie te vinden en weer vertrouwen en energie te krijgen.

Vanaf Januari 2018 heb ik geen langdurige ritmestoornissen meer gehad en ben ik blij dat de ablatie toch een verbetering voor mij{en mijn vrouw!} heeft gebracht.We zijn dit jaar weer naar de wintersport geweest,we fietsen,wandelen en we genieten weer zoveel mogelijk.

Dr. zei me eens:je hart is geen zwitser uurwerk,maar ik was toch heel blij dat mijn hart in Zwitserland weer rustig tikte!!

Ik wens alle Hartvolgers moed om door te gaan en je HART te volgen!!

vr.Groet

 

 

 

 

 

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Ontzettend bedankt dat je je verhaal met ons wilt delen. Het is een mooi hart onder de riem voor mensen die nog midden in het traject zitten.Het is een lange weg voor je geweest en ik ben blij te horen dat er inmiddels wat rust is gekomen, zowel in je hartritme als in jullie leven.Blijf genieten van de mooie dingen die het leven je te bieden heeft.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy