// Zorg algemeen

uitslag MRI scan met adenosine, wat betekent de uitslag?

Ik heb de uitslag van een MRI onderzoek gehad en ben erg beneiuwd wat een en ander betekent. Het duurt nog ruim 4 weken voordat ik bij de cardioloog op consult kom (vakantie). Kan iemand helpen?

Onderzoeksuitslag
Conclusie
-Niet gedilateerde, niet hypertrofische linkerventrikel met goede
systolische functie. Licht gedilateerde, niet hypertrofische
rechterventrikel met goede systolische functie.
-Lichte hypokinesie basaal inferoseptaal en dubieus subendocardiale
ischemie midventriculair inferior.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    In begrijpelijk Nederlands staat hier dat de rechter hartkamer iets groter dan normaal is. Verder is de knijpkracht van de hartspier in een klein gebied van het tussenschot van de hartkamers licht afgenomen en bestaat in een ander klein stukje aan de onderkant van het hart mogelijk een geringe vermindering van de doorstroming met bloed van dit stukje hartspier. De beschreven afwijkingen zijn allemaal nogal gering en twijfelachtig. U moet uw cardioloog maar vragen of ze in uw geval iets te betekenen hebben.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy