// Zorg algemeen

toegenomen klachten na cryo ablatie

4 1/2 week geleden cryo ablatie ondergaan ivm boezemfibrilleren daar ik b├Ęta blokkers niet verdroeg. Bloeddruk en pols werden extreem laag. De eerste week na cryo ablatie ging het nog wel maar nu nemen aantal klachten en hieveelheid klachten nog steeds toe.Ben ondertussen al terug bij cardiologe geweest. ECG was op dat moment goed. Middels echo ietwacht vocht hartzakje vastgestekd maar kon niet mijn klachten veroorzaken zei cardio.Pijn op borst die elke dag venijniger wordt....24/7 hartbonzen en kortademig wat ook toeneemt....pijn tussen schouderbladen....misselijk...duizelig..steken in halsslagaders...dan een extreem lage pols en dan in rust weer 120....hartoverslagen...opgejaagd gevoel...erg slap...zweten en dan weer koud.Slaap erg slecht.2 wkn geleden had ik 1 min op hometrainer gefiets op lichtste stand en had pols van 180. Ben gaan zitten en binnen enkele minuten zakte de pols naar 40. Voelde me erg raar worden en direct hele rare hoofdpijn...en dat heb ik nog steeds...alsmede gevoelige keel wat uitstraalt via kaak naar oor...raar gevoel in beide oksels en beide armen.Sinds dat de pols 40 is geweest wordt het steeds minder met me.Cardio zegt...de 1 heeft alleen vermoeidheid als klacht na ablatie en een ander heeft scala aan klachten.Lijkt mij dat het nu toch gezien de periode die verstreken is langzaam vooruit zou moeten gaan...maar helaas...het wordt minder.Ik heb 48u holter gehad en moet nog ergometrie doen in april en daarna krijg ik van beiden de uitslagen.Ook heel vreemd dat vaak in rust mijn pols hoger is dan als ik bijv de trap op gelopen ben. Het lijkt net alsof het andersom reageert.Cardio zei....als dit in mei nog bestaat ga ik weer opereren. Dat is dan 3 mnd na ablatie.Mss kunt u mij zeggen wat er evt niet goed gaat of mij advies geven.Van vaders kant is iedereen overleden aan hart en vaatziekten dus schrik zit er wel. Ben zelf 47.Bij voorbaat dank

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Dit is natuurlijk niet het verloop dat u voor ogen had. Het klinkt voor mij alsof er nog steeds een ritmestoornis bij u gaande is. Als dat zo is, dan is opnieuw ablatie een goede oplossing. In het algemeen is het bekend dat in de eerste weken na de ingreep de klachten nog erger kunnen worden. Houdt dus nog even vol.Beter kan ik u niet antwoorden omdat ik de details niet weet.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy