// Zorg algemeen

Toch maar weer een pacemaker?

Ik heb al twee jaar geen pacemaker meer. Die is er uit gehaald vw een infectie, maar nu merk dat ik nog altijd moe ben, al sinds het verwijderen van de pc. Mijn EF is rond de 49-51, en ik vraag me af of het niet beter is om toch weer een pacemaker te implanteren. Ik ben niet extreem moe maar gewoon niet fit.

Ik hou geen vocht vast maar ben dus altijd vermoeid en heb niet meer de energie van toen ik er wel een had.

Graag uw mening hierover.

Bij voorbaat dank.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo.Ik weet niet wat de reden is waarvoor u een pacemaker heeft gehad. Daarom kan ik ook niet zeggen of u die wel of niet nodig heeft. De EF van 50% is heel normaal. Dat zal geen reden voor een icd zijn. Het is dan meer de vraag of u problemen zich door ritmestoornissen veroorzaakt worden. Wat zegt uw eigen cardioloog? Succes

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy