// Zorg algemeen

Toch acenocoumarol

ik begrijp Uw antwoord niet t.a.v. Acenocoumarol een vit k antagonist. Welke werking gaat deze bloedverdunner nu tegen. Van vitamine K 1 of K 2? Studies o.a. Van academisch ziekenhuis maastricht  wijzen wel degelijk op gevaren bij een tekort van vitamine K 1 of K 2. Ook hun weergave van de studies   lijken enigszins onduidelijk welk K vitamine tekort tgv. acenocoumarol verkalking van aderen bevordert. Ook ik zou graag meer vernemen of en in welke mate acenocoumarol  dat doey. En als het klopt wat kan je er dan tegen doen. Vooral voor mensen die deze bloedverdunners jaren lang moeten nemen is het een angstig idee. Tenslotte, waarom horen mensen met atriumfibrilleren , nogmaals als het waar is, niets over.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik zal het u nogmaals uitleggen. Vit K is een stof die o.a. een rol speelt in de bloedstolling. Acenocoumarol gaat alleen dit effect tegen. Met andere woorden, acenocoumarol heeft geen direct effect op VitK, het heeft een effect op die onderdelen in de bloedstolling, waar Vit K ook een rol speelt. Dit betekent dat het niets doet op de andere effecten van Vit K in het lichaam. Acenocoumarol zal dus nooit leiden tot een Vit K tekort.U suggereeret dat informatie wordt achtergehouden hierover. Dat herken ik niet omdat er geen sprake is van een probleem van Vit K tekort bij mensen die acenocoumarol gebruiken.Als u toch meent dat er sprake is van een probleem dan adviseer ik u zich te wenden tot de bron van uw informatie.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy