// Zorg algemeen

Tijdstip medicijnen

Goedemorgen 
Even een vraagje over medicijnen, mijn medicijnen zijn aangepast, omdat ik erge klachten van angina pectoris heb(wordt voorgedragen voor stamceltherapie) wat helaas nog even kan duren. Heb een nachtje in het ziekenhuis gelegen na zondag pijn oo de borst kreeg, wat niet weg ging.
Er was wel iets van schade te zien in het bloed, gelukkig heeft het niet doorgezet. Nu ben ik weer thuis en mijn medicatie is aangepast, maar je moet het thuis zelf uitzoeken, ik slik ipv 3x sotalol nu 2 x ipv 1 x amlopidine nu 2x , ook heb ik er bij gekregen procoralan, dat is nieuw voor mij. Verder slik ik voor het hart ook 2x 120 mg promocard om 13.00 uur en 17.00 uur ivm de nitraatvrije periode. Ook plasmedicatie en inigy en brilique 
Mijn vraag is omdat ik alles 2 x dgs moet nemen ben ik aan het uitzoeken wat de beste tijden zijn. Bij het wakker worden begin ik met de plasmedicatie.
Rond 8 uur neem ik amlopidine en om 10 uur de sotalol en procoralan.
Maar toen ik die nam merkte ik dat ik wat onwel werd, denk zelf dat mijn bloeddruk zakte, heb een vrij lage bloeddruk. Maar ik moest het wel doen, want ik had nog steeds pijn op de borst.mijn vraag is wanneer kan ik het beste de medicijnen innemen, ik moet dus van alles 2x daags, is het t beste om elk uur wat te nemen?
Alvast bedankt voor het antwoorden

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Soms is het inderdaad proberen wat voor u als individu het werkt met inname van de tijden.De apothekers kunnen u ook advies geven in welke tijden en welke combinaties het zijn of juist af te raden.Succes.Hoop dat u snel de draai te pakken krijgt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy