// Zorg algemeen

Thoracaal Aorta Aneurysma stent geplaatst ervaringen.

Ik ben op 6 maart jongstleden geholpen aan een aneurysma aan de aorta. Deze was 6.5cm bij 8cm en bij toeval ontdekt. Er is via de lies een stent van 14cm geplaatst.

ik ben benieuwd of heier mensen zijn die ook een aneurysma hadden en waar een stent geplaatst is, ervaringen over b.v. klachten nadien, herstel e.d. zijn welkom. Medisch is er veel info maar hoe verder na de behandeling is maar weinig informatie over te vinden. Het gebruikelijke niet tillen e.d. 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Ik kan me voorstellen dat je graag je ervaringen met anderen wilt delen en daar is Hartvolgers ook heel geschikt voor. Ik raad je echter aan om je vraag te kopiƫren en te plakken onder de kop Forum. Dit is de plek om ervaringen uit te wisselen. Ik hoop dat je veel respons krijgt en herkenning vindt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy