// Zorg algemeen

Terugkerende duizeligheid/licht in het hoofd

Goedenavond,

Ik heb inmiddels bijna 3 maand geleden een nieuwe aortaklep gekregen en behoorlijk hersteld. Had onderweg nog wel enkele hinderissen die ik moest overwinnen na mijn opertatie (boezemfibileren onder andere). Maar tot mijn opluchting ben ik daar sinds enige tijd ook van af. 

Ik heb heb enkel een steeds terugkomend probleem. Soms gaat het enkele dagem goed en heb ik nergens last van, maar over het algemeen heb ik bijna elke dag varierend in ernstigheid last van duizeligheid/licht in het hoofd en daarbij ook hoofdpijn aan het achterzijde van mijn hoofd. Soms is het zelfs zo ernstig dat ik niet verder kan/durf auto te rijden of in sommige gevallen zelfs lopen. Dit is de laatste hindernis die ik moet overwinnen om “alles” succesvol te hebben afgerond. Bovenstaande klachten met de cardioloog besprokn en de perinpedril 4mg gestopt omdat hij vermoede dat het een bijwerking daarvan was. Helaas, niet met het gewenste resulaat. Over 4 weken heb ik weer een afspraak met mijn cardioloog en wij zullen dit dan ook weer bespreken. Maaaaar kan iemand mij misschien ook nog op iets wijzen waar het nog meer in kan zitten?

medicatie;  3 mg acen... (bloedverdunner), metroprolol 100mg en een maagbeschermer. Perinpedril sinds 4 weken (bloeddruk blijft redelijk/ok)

Bedankt, .


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • g k avatar
    goedenavond bovenstaande is ook mijn verhaal,Ben 18 juni geholpen aan een nieuwe aortaklep en prima hersteld,bloeddruk prima al duurde dat even,ook ik heb een steeds terugkerend probleem,soms gaat het ook dgn goed en soms enkele keren per dag draaierig,licht in het hoofd zodanig dat ik niet kan/durf te lopen,autorijden of fietsen maar wel zo dat ik weet wat er gebeurd,medicatie is aangepast,maar ik zou graag willen weten of het nog ergens anders aan kan liggen . gert

    0
  • J t avatar
    meneer/mevrouw,Om een klepvervanging te kunnen doen, dient het hart te worden stilgeledgd. Dit kan alleen als u wordt aan gesloten op een HartLongMachine (HLM). Deze HLM bestaat uit heel veel plastic slangen waar het bloed doorheen stroomt. Bloed wat in aanraking komt met 'vreemd lichaam' materiaal maakt een soort ontstekingreactie. Deze ontstekings stofjes kunnen reacties veroorzaken in alle organen, meestal hebben we daar weinig last van (longen, darmen, nieren) maar bij heel gevoelige organen (hersenen) kan dat een reactie uitlokken. Meestal gaat dat na enige tijd (weken) weer over maar soms kan dat maanden (enkele keer jaren..) duren. De klachten zijn zeer divers van slecht slapen, het kouder of warmer hebben dan voor de operatie, andere smaak, opvliegeriger, hoofdpijn, duizeligheid, etc... Ik vermoed dat dit bij u ook het geval is. U kunt niets anders doen dan rustig afwachten tot het weer overgaat.Veel sterkte van , Eindhoven

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy