// Zorg algemeen

Tattoo en hartkleppen

Hallo,Bij mij is een tijdje geleden geconstateerd dat ik bij 3 hartkleppen een klein lekje heb zitten. Ik zit erover na te denken om een tattoo te nemen, maar ik heb een keer gehoord dat dat gevaarlijk kan zijn als je problemen hebt met je hartkleppen. Op internet kan ik er weinig over vinden.Kan het kwaad om een tattoo te laten zetten?Alvast bedankt.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • P T avatar
  Als er een vaatje geraakt wordt door de naald kan dit langer nabloeden door de bloedverdunners en er kan ook bloeduitstorting in de huid ontstaan. Dat herstelt allemaal natuurlijk wel, maar kan toch tijdelijk ongemak geven. Een professionele tattooshop heeft daar overigens vast en zeker ervaring mee en kan je dus meer over vertellen.

  0
 • E l avatar
  Tattoo en bloedverdunners, is dat een probleem ?

  0
 • P T avatar
  Dat is een goede vraag met een makkelijk antwoord.Je kunt met een gerust hart een tattoo laten zetten.Voor mensen met specifieke hartaandoeningen is bij sommige ingrepen bescherming met antibiotica nodig om de kans op ontsteking van de hartkleppen te verlagen, maar dat is voor het laten zetten van een tattoo sowieso niet het geval.Succes!

  0

Je moet Inloggen om te reageren