// Zorg algemeen

Tattoo en hartkleppen

Hallo,Bij mij is een tijdje geleden geconstateerd dat ik bij 3 hartkleppen een klein lekje heb zitten. Ik zit erover na te denken om een tattoo te nemen, maar ik heb een keer gehoord dat dat gevaarlijk kan zijn als je problemen hebt met je hartkleppen. Op internet kan ik er weinig over vinden.Kan het kwaad om een tattoo te laten zetten?Alvast bedankt.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

  • P T avatar
    Als er een vaatje geraakt wordt door de naald kan dit langer nabloeden door de bloedverdunners en er kan ook bloeduitstorting in de huid ontstaan. Dat herstelt allemaal natuurlijk wel, maar kan toch tijdelijk ongemak geven. Een professionele tattooshop heeft daar overigens vast en zeker ervaring mee en kan je dus meer over vertellen.

    0
  • E l avatar
    Tattoo en bloedverdunners, is dat een probleem ?

    0
  • P T avatar
    Dat is een goede vraag met een makkelijk antwoord.Je kunt met een gerust hart een tattoo laten zetten.Voor mensen met specifieke hartaandoeningen is bij sommige ingrepen bescherming met antibiotica nodig om de kans op ontsteking van de hartkleppen te verlagen, maar dat is voor het laten zetten van een tattoo sowieso niet het geval.Succes!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy