// Zorg algemeen

Supra verticulaire salvo´s

L.S.

Ben 59 jaar

Regelmatig heb ik, in rust, gedurende enkele seconden een verhoogde hartslag, de overgang naar de verhoogde hartslagen voel ik en zijn ook gedurende een 24 uur holter-onderzoek vastgelegd, volgens de cardioloog zijn dit supra verticulaire salvo´s.

Vragen:

Hoe en waar ontstaan deze salvo´s?

Zijn deze salvo´s onschadelijk?

Had in het verleden gedurende vier jaar boezemfibrileren, is twee jaar geleden met een cryoablatie verholpen, kan dit nog een gevolg zijn van boezemfibrileren of de cryoablatie, of staat dit er los van?

Kan dit "vanzelf" weer overgaan?

Bij voorbaat dank voor het beantwoorden van de vragen!!


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • H v avatar
  heer Zoals u schrijft zullen deze salvo´s, bij mij niet uit de longaderen komen, daarvoor ben ik geableerd.Wer deze salvo´s uit andere plekken in de boezen komen, wat is dan de oorzaak en kunnen deze dan ook wederom boezemfibrilleren uitlokken, en zoja hoe zal dan de vervolgbehandeling eruit zien. Hebben meer mensen hier last of komt dit weinig voor, je hoort daar verschillende meningen.M.vr.gr. Supraventriculaire salvo's komen uit de boezem, en zijn ongevaarlijk. Het is niet het gevolg van boezemfibrilleren of van de cryo-ablatie, maar staat er niet los van. Dergelijk salvo's kunnen boezemfibrilleren uitlokken en kunnen niet alleen uit de longaderen komen (daarvoor bent u geableerd) maar ook uit andere plekken. Mogelijk is dat bij u het geval. Gelukkig ontstaat er geen boezemfibrilleren. de ervaring is dat het vaak van zelf weer verdwijnt.Het ontstaat in rust. Als u er meer last van krijgt, dan kunt u met uw cardioloog bespreken of tambocor gebruikt zou kunnen worden. Tambocor werkt erg goed op dergelijke ritmestoornissen als ze in rust ontstaan

  0
 • H v avatar
  heer Als ik het goed begrijp komen deze supraventriculaire salvo´s bij mij niet uit de longaderen (succesvolle cryyoablatie) maar uit andere plekken.Kunnen deze salvo´s, uit andere plekken, ook boezemfibrileren uitlokken?M.vr.gr.

  0
 • L D avatar
  Supraventriculaire salvo's komen uit de boezem, en zijn ongevaarlijk. Het is niet het gevolg van boezemfibrilleren of van de cryo-ablatie, maar staat er niet los van. Dergelijk salvo's kunnen boezemfibrilleren uitlokken en kunnen niet alleen uit de longaderen komen (daarvoor bent u geableerd) maar ook uit andere plekken. Mogelijk is dat bij u het geval. Gelukkig ontstaat er geen boezemfibrilleren. de ervaring is dat het vaak van zelf weer verdwijnt.Het ontstaat in rust. Als u er meer last van krijgt, dan kunt u met uw cardioloog bespreken of tambocor gebruikt zou kunnen worden. Tambocor werkt erg goed op dergelijke ritmestoornissen als ze in rust ontstaan.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy