// Zorg algemeen

Stentpijnen

Hallo,

Bij mij is 3 jaar geleden een stent geplaats en heb er nog op de dag van vandaag last van. Steken en kan de stent zo aanwijzen mijn cardioloog geloofde het eerst niet maar nadat ik hem had aangewezen waar hij zat kon hij alleen maar beamen dat het klopte dat de stent op die plaats zit. Toen ze de stent plaatsten voelde ik direct pijnsteken op mijn borst nadat ze me naar huis hadden gestuurd kreeg ik thuis een aanval met pijn op de borst en kon weer terug naar het ziekenhuis in Eindhoven. Ze hebben me nogmaals gekatheteriseerd en na 3x mijn adem te hebben moeten inhouden tijdens de behandeling kreeg ik naar de derde keer weer lucht en voelde me toen goed maar de steken zijn hierna  altijd gebleven. De pijnsteken ontstaan soms spontaan en als ik stress heb dan wordt ik helemaal gek van de steken op mijn borst. Allerlei onderzoeken gehad maar men kan cardiologisch niets vinden krijg dan te horen dat het tussen mijn oren zit. Als ik sport gaat het goed maar als ik over mijn limiet ga heb ik daarna ook nog eens last van kortademigheid en dat kan dan soms dagen aanhouden. Slik  een maagbeschermer, betablokker, bloedverdunner en een cholesterolverlager. Mijn vraag is wat is hier nog aan te doen want weet me af en toe geen raad om hiermee om te gaan. 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Dat is lastig.Je cardioloog heeft dus alle belangrijke mogelijke oorzaken uitgesloten.Of de klachten daadwerkelijk van de stent kunnen komen weet ik ook niet. Er wordt wel eens gesuggereerd dat er iets als 'stentpijn' bestaat, maar tot op heden is er geen verklaring voor hoe dat dan zou moeten werken en dus ook geen oplossing.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy