// Zorg algemeen

Stekende krampende pijn bij het hart

Hallo, enige tijd geleden heb ik hier een vraag gesteld over mijn hartkloppingen, en dat mijn hart soms op hol slaat. Volgens is mijn verhaal typisch voor supraventriculaire tachycardie. Soms heb ik ook een stekende/krampende pijn bij het hart, net onder mijn linker borst. Soms steekt de pijn op de hartslag, soms ook niet. Het voelt als een spier die naar het hart toegaat. Soms duurt het een minuut, en gaat het zo over. Vandaag duurde het een uur. Hoort dit bij supraventriculaire tachycardie? Ik maak me toch wat zorgen. Maar ik hoest ook al een hele tijd, vooral s'morgens nadat ik net wakker ben en na het eten van bepaalde dingen. Daar is nog geen oorzaak van bekend. De huisarts dacht dat de pijn misschien de long kon zijn, maar het voelt echt als het hart.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo.Ik weet niet of u al onder controle staat van een cardioloog. Misschien is het raadzaam om via de huisarts een verwijzing aan te vragen. Dan kunt u onderzoeken laten doen om het te bevestigen en daar indien mogelijk ook een behandelingstraject op te zetten of gerust gesteld kunnen worden als het niet kwaad kan. Maar dan weet je zeker waar je aan toe bent. .

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy