// Zorg algemeen

Steekje in de hartstreek

Ik heb in augustus 2011 een dotterbehandeling gehad en er zijn twee stents geplaatst. Ik functioneer 100% maar voel af en toe een steekje in de borststreek. Soms weken niet. Maar dan ineens een aantal keren per dag. Iets om me zorgen om te maken?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Typische klachten (en die zult u misschien gehad hebben voor uw dotterbehandeling in 2011) betreffen een drukkende pijn op de borst en/of in de linker arm en kaken. Dergelijke klachten treden op bij inspanning en nemen weer af in rust. In uw korte beschrijving komen geen van deze typische kenmerken van angina pectoris terug. Dat is op zich geruststellend, maar (en dat zult u natuurlijk begrijpen) om u een professioneel antwoord te kunnen geven op uw vraag is een bezoek aan huisarts of cardioloog nodig.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy