// Zorg algemeen

Spray onder tong

ik heb af en toe die spray nodig voor onder de tong. Want dan heb ik weer pijn op de borst of het gevoel dat mijn BH te strak zit. Betekent het dan dat er  toch iets niet goed is? 

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • C L avatar
    Ik heb in juli hartinfarct gehad. Stent er in. Een maand later nog een keer drie stents geplaatst in andere kransslagader. Tijdens sporten heb ik nooit last. Meestal heb ik last als ik s'avonds rustig op de bank zit en soms als ik paar uur gewerkt heb! Het lijkt net alsof ik geen BH meer kan verdragen. Gevoel alsog dat heel strak zit. Mijn cardioloog zegt dat het niks kan zijn. Ik vind dat raar en heb er last van!

    0
  • C H avatar
    Het is op basis van deze summiere info moeilijk te zeggen of uw klachten van het hart af zouden kunnen komen.Uit het feit dat u aangeeft al nitrospray te hebben, maak ik even op dat u al eerdere behandeld bent aan problemen aan de kransslagaderen.Belangrijk om na te gaan is wer de klachten op komen zetten; is dit tijdens rust of juist bij inspanning, zijn de klachten herkenbaar van eerder (voordat u evt. ingrepen aan de kransslagaderen heeft ondergaan)? En als u de spray gebruikt heeft, zakken uw klachten dan?

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy