// Zorg algemeen

Sporten na omleidingen

Geacht Forum,Roken en drinken doe ik niet, eet gezond, geen overgewicht en sport flink. Toch zijn er bij mij in 2010 (Zwolle) drie omleidingen geplaatst (erfelijke cholesterol). Ik gebruik de reguliere medicijnen die na een dergelijke ingreep voorgeschreven worden. Drie maal in de week doe ik aan hardlopen zins 1986, Ik moest dus weer vanaf nul beginnen in 2010, doch ik had het al snel weer op de rails en loop weer mijn vertrouwde afstanden echter in een lager tempo en neem zo nu en dan onderweg even rust en als het zo uit komt maak ik een praatje met mede natuurliefhebbers c.q. genieters. Ik ben dus “vriendelijker” bezig met mijzelf en naar mijn omgeving.Zonder details te geven (loopafstanden, pols en herstel etc.) vraag ik me af of ik wel goed bezig ben en vraag ik u of voor een dergelijk iemand ook richtlijnen zijn t.a.v. sporten in het algemeen en in het bijzonder voor hardlopers?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • J t avatar
    Zoals u het beschrijft, bent u heel goed bezig!! Ik heb hier eigenlijk niets aan toe te voegen.Mensen die een bypass operatie hebben ondergaan zonder schade van de hartspier, hebben een normale pompfunktie van hun hart en kunnen dus weer maximaal gaan inspn. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor inspanning (hardlopen, wielrennen, tennisen of dammen). Alleen de 'brandstofvoorziening' heeft gehaperd en is nu weer 'gereviseerd'. Heel veel plezier met het hardlopen.Groet van

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy