// Zorg algemeen

spierprobleem na plaatsen stent

Hallo,

er zijn bij mij, 2 1/2 jaar geleden 2 stents geplaatst via  mijn lies.

Na revalidatie bleef ik last van mijn dijspier houden. Volgens de cardioloog kon het zijn dat er een zenuw was geraakt en dat dat na een maand of drie zou verdwijnen.

Nu zo lang later is de situatie nog steeds als volgt: Als ik loop begint na een half uurtje mijn bovenbeen gevoelloos te worden. Een kwartiertje later begint het te tintelen wat na een kwartiertje overgaat naar een gevoel of er duizenden naalden in mijn bovenbeen prikken, erg pijnlijk. Als ik dan blijf doorlopen zak ik enige tijd later door mijn been, en als ik ga zitten zakt het langzaam weg en kan ik na een kwartiertje weer door, tot de volgende "aanval".

Ik heb lang gewacht omdat ik nog steeds verwachtte dat het zou verdwijnen, maar eigenlik wordt het steeds erger.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    U loopt inderdaad al lang met deze klachten.Mijn advies zou zijn om met de huisarts contact op te nemen. Zeker omdat u zo te lezen niet echt vooruit kunt. .

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy