// Zorg algemeen

Spastische rechterkransslagader

Goede dag,

ik heb een een vraag sinds sept 2016 ben ik inmiddels 10x gekatheteriseerd en hebben in totaal 10 stens geplaatst in de rechterkransslagader en hebben 3x een ballon met medicatie opgeblazen en niet te vergeten een bypass operatie gehad waar ze drie omleidingen hebben gelegd aan de linker kransslagader. Gemiddeld om de 5 maanden moet ik weer heen om vernauwingen te  laten verhelpen, dit kan neem ik aan niet eeuwig doorgaan en wordt het voor mij ook moeilijk steeds maar weer opnieuw te beginnen. Nu is mijn vraag is het mogelijk om de rechterkransslagader te vervangen of zodat ik niet om de 5 maanden steeds naar het ziekenhuis moet. En zijn er ook lotgenoten die dit ook hebben meegemaakt of cardiologen die dit beeld vaker hebben gezien. Verder ben ik gezond qua cholesterol etc. en beweeg goed voor ik het conditioneel aankan.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Dat is niet mis. Tien stents in de rechter kransslagader en nog 3 ballonbehandelingen met medicatie.Op zich kan een rechter kransslagader ook behandeld worden met een omleiding. Ik begrijp dat u al een omleidingoperatie heeft gehad voor de linker kransslagaders. Een omleiding op de rechter kransslagader zou bij u betekenen een tweede omleidingoperatie; dat is niet zonder risico. Lastig hoor. Misschien om met uw cardioloog de mogelijkheden door te lopen. Succes

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy