// Zorg algemeen

Sotalol valt niet goed

Sinds paar dagen voel ik mij duizelig en heb ik het gevoel dat ik om val...Bekeek daarom mijn pupillen eens omdat ik het gevoel heb dat het naar voren en naar achter gaat .. en dat blijkt dus ook zo..Ze worden heel groot en daarna weer klein en zo gaat het maar door... en het word alleen maar erger.Is dit een reden om ermee te stoppen?Slik 40mb sotalon 2x per dag...Ben een sportieve 32 jarige jonge man die maar 1x een aanval van Boezemfibrilleren heeft gehad van 3 uur en 3x een kleine van 2 a 3 min.. in 2.5 jaar tijd.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Sotalol heeft ook vaak invloed op de bloeddruk en mogelijk dat je hier last van hebt. Of je wel of geen sotalol gebruikt is een zaak tussen jou en je cardioloog. In een situatie zoals jij die beschrijft is het beleid soms ook om geen “onderhoudsdosering” sotalol te gebruiken maar alleen een tablet in te nemen op het moment dat je een aanval van boezemfibrilleren hebt. Bespreek deze optie eens met je cardioloog. Succes ermee

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy