// Zorg algemeen

Sinus arrest

beste mensen, ik zit eigenlijk vol met vragen, maar kan je na spoed PCI die ik 1 september heb gehad na een onder wand infarct nog sinus arresten krijgen? 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    ,Dank je voor je bericht. Ik zie en begrijp dat u verschillende vragen hebt, u hebt eerder al met Dr. gesproken.Over uw vraag betreffende het sinus arrest heb ik een aantal vragen...Allereerst, hoe komt u bij de term sinus arrest? Een sinus arrest is een geleidingsstoornis vanuit de sinusknoop die zich in de rechter boezem bevindt. Na een hartinfarct kunnen er door litteken vorming aan de hartspier ritme- en geleidingsstoornissen ontstaan. Ook in een later stadium. Dit houd verband met diverse zaken, waaronder de grote van het infarct. Een sinus arrest is een niet veel voorkomende geleidingsstoornis bij een onderwand infarct.In uw eerder reactie op Dr. geeft u aan dat u kortademig bent en bepaalde klachten erv van ongemak. U gaf ook aan dat dit geen druk op de borst zou zijn. Dit laatste is natuurlijk een klacht waarmee direct iets gedaan moet worden. Wer er sprake is van acute pijn op de borst of plots ontstane benauwdheidsklachten kunt 112 bellen. U zult sowieso moeten herstellen van dat wat er gebeurd is. Belangrijk voor u is om aan te geven wat acceptabel is. U zult ook sowieso nog op controle komen bij uw cardioloog, maar wer klachten van dien aard zijn kunt u altijd contact opnemen met de huisarts of bijvoorbeeld de afspraak op de poli te vervroegen.Ik wens u veel succes en sterkte toe!Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij dat graag.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy