// Zorg algemeen

Ritmestoornissen na geringe inspanning

goedemiddag

Al eerder heb ik wat vragen gesteld o.a over de zeer onregelmatige hartslag dat ik heb overgehouden aan een hartinfract.Ze waren vrijwel de hele dag aanwezig ook snachts, soms werd ik er betoerd van. Echter sinds ong 2 weken is er verandering in gekomen. In rust, dus als ik zit is het te doen, maar zodra ik opsta en even wat doe zeer geringe inspanning komen de overslagen in erge mate en voel ik mij ook beroerd, ik moet dan gaan zitten en dan zakt t weer wat af.sta ik op begint t weer,alleen al door te lopen. Ik krijg 1 febr een revael.

mijn vraag is, moet ik dit van te voren melden, of kan ik het dan zeggen.

graag hoor ik van u

alvast bedankt voor t antwoord

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • GoedemiddagHartelijk dank voor het antwoord, maar ik slik al 2 x 80 mg sotalol.Heb ook een holterkastje gehad, 1 keer in LUMC daar was aan te zien, dat de ritmestoornissen uit 3 plaatsen kwam, waarvan 1 geableerd kan worden.Bij mijn eigen cardioloog heb ik een holter gehad en die zag wat anders soms een te langzame hartslag met een gemiste overslag, vandaar die reveal plaatsing,Ik heb hier al eerder een vraag over gesteld, echter zoals ik aangaf is er verandering dat het nu vooral bij inspanning, of alleen als ik zelfs opsta en naar de keuken loop.ik moet dan echt zsm gaan zitten.Dat had ik eerst niet.Het is erg complex dat weet ik wel. Maar ben eigenlijk wel radeloos.Weet niet zo goed wat ik moet doen,

    0
  • P V avatar
    Vervelend dat u zo veel klachten hebt. De vraag is inderdaad wat de oorzaak is van de onregelmatige hartslag. Meest waarschijnlijk zijn het overslagen, ook wel extrasystolen genoemd. Als U dagelijks klachten hebt, zou dit met een 24 uurs ECG registratie, een Holter, makkelijk te vinden moeten zijn; een Reveal is dan misschien niet eens nodig. En als dan duidelijk is wat de oorzaak is, kunnen we proberen dit te behandelen. Als het inderdaad zulke overslagen zijn die met name bij activiteit optreden, kan een b├Ętablokker heel goed helpen. Uw cardioloog zal dit zo met U bespreken. Sterkte!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy